Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 21 februari 2019

D66 legt in advertentie verantwoording af over 2018

Wie deze week Het Gezinsblad leest, kan een advertentie van D66 Purmerend tegenkomen. Net als de voorgaande jaren legt de fractie in dit bericht verantwoording af over de inspanningen van D66 in het afgelopen jaar. Naast een greep uit de resultaten van 2018 blikken raadslid Astrud Wildschut en commissielid Frank Schaaij terug op vorig jaar en vooruit naar dit jaar.

Sinds de vorige raadsperiode plaatst de fractie na afloop van elk jaar een advertentie in de huis-aan-huiskrant. De leden van de fractie willen ook op deze manier openheid en duidelijkheid geven over hun verrichtingen. De fractie gaat ook regelmatig op wijk- en werkbezoek en is eenvoudig te bereiken. In de advertentie staan de contactgegevens van de fractie dan ook prominent vermeld.