Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 9 maart 2019

Uitreiking Femme Award 2019

Op Internationale Vrouwendag, vrijdag 8 maart, reikten raadsleden Nadine Hut en Astrud Wildschut de Femme Award 2019 uit aan Marieke Zwart- Dijkhuis, coördinator in hospice In Vrijheid. Zij werd genomineerd vanwege haar dagelijkse inzet om het de bewoners én de vrijwilligers van de hospice  zo aangenaam mogelijk te maken en vanwege haar onvermoeibaarheid als het gaat om het verwezenlijken van kleine en grote wensen.

Onder valse voorwendselen was zij vrijdagmiddag naar het stadhuis gelokt. Met medewerking van zoon Bas, man Ricardo en voorzitster van de hospice Evan van Egmond. Compleet verrast werd haar de sjerp omgehangen en nam zij een cadeautje en bloemen in ontvangst. Een mooi mens, een inspirerende vrouw en een echte heldin in de ogen van D66!

Mooi stuk in het Noordhollands Dagblad van 9 maart 2019