Steun ons en help Nederland vooruit

Dossiers; economie, inclusief binnenstad, werk & inkomen en financiën, wonen, inclusief  ruimtelijke ordening en verkeer.

Op 23 maart 2016, een dag na de verschrikkelijke aanslagen, was ik op het Beursplein in Brussel. Duizenden mensen waren daar verenigd. Niet alleen om te treuren en te herdenken; maar vooral om solidariteit en kracht te tonen. Mensen met alle achtergronden, religies en culturen stonden samen verenigd om een positieve boodschap te brengen.

Allen met elkaar verbonden; eerdere onderlinge angsten, cultuur-, geloofs-, taal- en meningsverschillen waren overbrugd.

Die avond heeft mij voor jaren inspiratie gegeven!

Met elkaar in verbondenheid, vertrouwen en optimisme werken aan verbeteringen. Niet klagen over problemen, maar ze benoemen en aanpakken. Niet elkaar de schuld geven maar eigen verantwoordelijkheid nemen.

Daarom ben ik actief bij D66 Purmerend. Samen met elkaar werken aan (beter) wonen, een dienstverlenende gemeente en duurzaamheid. Overleg met allen en steun aan hen die het nodig hebben.

Daar wil ik voor staan en dat is wat d66 voor mij is. Geen partij voor een bepaalde groep mensen (of dieren), geen partij die alleen maar overal tegen is en geen echte oplossing biedt.

Voor mij een partij van en met elkaar waarin we ons samen hard maken voor een beter Purmerend voor iedereen.

 

Meer van Frank Schaaij